Заев: На изборите ќе победиме, така е според анкетите

– Сум кажаал многу пати и сега еве одговарам на новинарско прашање и повторно кажувам дека СДСМ со коалицијата ќе победи на овие избори.Тоа го заклучуваме од анкетите на кои водиме а и сами гледате како се однесува опозцијата и го одолговлекува соочувањето со граѓаните – одговори Заев на новинарско прашање околу исходот од предвремените избори.

Back to top button
Close