Заев очекува во „Отворен Балкан“ да се приклучат и други земји

Балканот веќе не е темпирана бомба, туку симбол на пријателство, а регионалната иницијатива „Отворен Балкан“ сега ни создава можности да направиме многу и сами да го подобриме квалитетот на животот на граѓаните, изјави премиерот Зоран Заев, во интервју за „Танјуг“,

Back to top button
Close