Заев: Повикувам да помагаме, да нaправиме добрини на луѓето без разлика дали ги познаваме или не

Фондацијата Заев преку низа предновогодишни активности, но и преку целата година, подава рака и дава директна помош на различни индивидуи, групи, заедници и институции, со цел да ги направиме нашето македонско општество, но и општествата околу нас, поубави места за живеење, објавиу на својот ФБ профил поранешниот премиер и лидер на СДСМ Зоран Заев.

Back to top button
Close