Заев се чуди: Не можам да разберам што избраа луѓето од Карпош?

Некогашниот градоначалник на Карпош, Стевчо Јакимовски на локалните избори повторно извојува победа и се врати на градоначалничкиот трон во оваа општина.

На денешната прес конференција, првиот човек на СДСМ, Зоран Заев изрази чудење за изборот на граѓаните во оваа општина.

„Почит кон секој човек, но не можам да сфатам што се случи во Карпош, таму живее интелигенцијата“, истакна Заев по средбата со Гаши.

Back to top button
Close