Заев: Се пријавив за вакцинација, па која вакцина ќе дојде на ред за мене со таа ќе се вакцинирам

Премиерот Заев истакна дека и тој се пријавил за вакцинација, па како што рече, кога ќе му дојде редот ќе се вакцинира со вакцината која во тој момент ќе биде на располагање.

-Се пријавив за вакцинација, па која вакцина ќе дојде на ред за мене со таа ќе се вакцинирам. За мене сите вакцини се во ред, истакна премиерот Заев.

Back to top button
Close