Загубарот „МЖ -Транспорт“ купи нов луксузен автомобил

Загубарот „МЖ Транспорт АД-Скопје“ купи нов автомобил. Дел од возниот парк на фирмата освен прастари локомотиви и вагони, од сега е и луксузен „Форд Мондео Титаниум“, јави ТВ „Алсат.“

Back to top button
Close