Заклучоците се изгласани! – 68 пратеници рекоа ЗА европска иднина на Македонија

Заклучоците се изгласани! – 68 пратеници гласаа за предлог заклучоците поднесени од Јован Митревски од СДСМ со кои ќе се заштити македонскиот идентитет.

Против не гласаше никој.

ВМРО ДПМНЕ излегоа од салата пред да почне гласањето

 

 

Back to top button
Close