Започнува адреналинскиот фестивал „When in Krusevo

Во Крушево од денеска започнува шестиот по ред „When in Krusevo“ адреналински фестивал.

– Фестивалот ќе трае до 26 јуни. Целта е да се промовираат крушевските убавини преку побудување на адреналинот и желбата за слободно дружење, каде што живописната култура на градот го зазема главното место за гостопримство и чувство на топлина, велат организаторите на настанот.

Во Крушево од денеска започнува шестиот по ред „When in Krusevo“ адреналински фестивал.

– Фестивалот ќе трае до 26 јуни. Целта е да се промовираат крушевските убавини преку побудување на адреналинот и желбата за слободно дружење, каде што живописната култура на градот го зазема главното место за гостопримство и чувство на топлина, велат организаторите на настанот.

 

Back to top button
Close