Засадени нови дрвца на локации во Кисела Вода

 Во училишниот двор на ООУ „Рајко Жинзифов“ и во населбата Расадник во Општина Кисела Вода засадени се јавори, софори и топчести багреми, високи над три метри.

Како што соопштија од Општината, и во периодот што следува ќе продолжат со активностите за зазеленување на својата територија.

Back to top button
Close