Зеќири: Лажна е веста дека Албанија ја отвора границата само за Албанците, ќе се отвори за сите граѓани од нашата земја!

Фејсбук статус на Мухамед Зеќири:

Веста дека Албанија од 1 јуни ја отвара границата со Северна Македонија само за Алабанците од нашата земја е ЛАЖНА.
Границата ќе се отвори за сите граѓани од нашата земја!
П.С ВМРО како по обичај се истрчува со реакција на fake news…

Back to top button
Close