Земјотрес почувствуван во Скопје

Според ЕМСЦ епицентарот на земјотресот е во Албанија, а истиот е силно почувствуван и во Македонија. Регистриран е на 58 километри североисточно од Тирана, односно на 17 километри од Центар Жупа.

Back to top button
Close