Земјотрес во Tетовo

Утрото е почувствуван земјотрес со јачина од 3,6 степени, според Рихтер.

Епицентарот на земјотресот бил во близина на селото Бервеница, тетовско или на 32 километри од Скопје.

Земјотресот е почувствуван и во Желино, Боговиње, но и во Скопје.

Back to top button
Close