Зголемен број на корисници на апликацијата Сигнал

Апликацијата за испраќање пораки Сигнал забележа драстичен пораст на бројот на корисници откако апликацијата ВацАп ги смени правилата.

ВацАп ги смени правилата и набрзо корисниците на апликацијата ќе мора да ги споделат своите податоци со Фејсбук и Инстаграм.

По промената на правилата, апликацијата Телеграм соопшти дека има над 500 милиони активни корисници во светот.

Back to top button
Close