Жичарата на Водно нема да работи поради технички зафати

Жичарата на Водно нема да работи поради предвидени технички зафати, информира Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) Скопје.

ЈСП најавува дека утре објектот ќе продолжи да работи со вообичаено работно време.

Back to top button
Close