Жичницата на Водно утре нема да работи поради технички зафати


Жичницата на Водно утре нема да работи поради предвидени технички зафати, информира Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) Скопје.

ЈСП најавува дека задутре (12.04.2024) објектот ќе продолжи да работи со вообичаено работно време.

Back to top button
Close