ЖИВО: Пред штабот на СДСМ во Струмица се собираат симпатизери и членови на партијата

Пред штабот на СДСМ во Струмица се собираат симпатизери и членови на партијата. Оваа партија најави победа во Струмица со над 3.700 гласови.

Пред штабот на СДСМ во Струмица се собираат симпатизери и членови на партијата. Оваа партија најави победа во Струмица со над 3.700 гласови.

TV Kanal VIS – Strumica 发布于 2020年7月15日周三

Back to top button
Close