Змија фотографирана во центарот на Скопје

Порталот Скопјеинфо објави фотографија од змија и наведе дека е направена зградата на „Нова Македонија“

Додека граѓаните мака мачат со влекачите, надлежните институции си ја префрлуваат топката околу одговорноста.

Пред само неколку денови од градот информираа дека согласно со Законот за Град Скопје јасно е утврдена обврската на општините во градот за дератизација и дезинфекција, односно десетте општини се надлежни за дератизација и дезинфекција на населените места на својата територија

Back to top button
Close