ЗНМ: Новинари спречени да известуваат од настан на кој присуствувал премиерот Ковачевски

Новинарите Љупче Златев и Предраг Кукиќ денеска биле спречени на присуствуваат на настанот во кругот на фабриката „Пекабеско“ каде беше присутен и премиерот Димитар Ковачевски, а со тоа, биле спречени да си ја извршат својата новинарска должост и да постават прашања до премиерот.

Back to top button
Close