Демант од ГОБ „8-ми Септември“ – Скопје

Сooпштение на  ГОБ „8-ми Септември“ – Скопје:

Во врска со информациите во одредени медиуми, ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ – Скопје најостро демантира дека постои листа на чекање за итни хируршки интервенции.

ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ – Скопје е Covid болница со одлука на Министерството за здравство и остануваме посветени на лекувањето на нашите граѓани.

Сите наши пациенти кои имаат потреба од елективни хируршки интервенции се известени дека во моментот ЈЗУ ГОБ „8-ми Септември“ – Скопје не е во можност да работи во претходни услови (Мој термин).

На нашите пациенти им благодариме на разбирањето и поддршката која ни ја даваат (од Менаџментот на болницата).

Back to top button
Close