Голем пожар близу скопска патарина кон Куманово: Горат гуми и смет

Има пожар на 500 метри од скопската патарина кон Куманово, во близина на индустриската зона Бунарџик и пругата Скопје Куманово.

Горат гуми и смет.

Повеќе информации од надлежните се очекува во текот на денот

Back to top button
Close