Хезболах ја нападна морнаричката база во Израел „Рас Накура“

Хезболах ја нападна морнаричка база на Израел „Рас Накура“ со противтенковски ракети. Израелската армија почна со бомбардирање на шумата во близина од каде се испалени ракетите.

Back to top button
Close