Мечка во Русија изеде тинејџер

Мечка нападнала и изела тинејџер во рускиот национален парк, пред да биде прободена во вратот од страна на турист, кој исто така го нападнала мечката.

Мечката се преправала дека е мртва откако била прободена со нож, но подоцна била пронајдена и застрелана.

Кога туристот ја избодел мечката со џебен нож, неговиот придружник истрчал кон кампот и го вклучил алармот. Го повикале чуварот во националниот парк Ергаки, кој ја нашол мечката како лежи над распарчените остатоци од тинејџерот.

Back to top button
Close