Мицковски најави адвокатот Павле Тошковски заменски министер на МВР ВО ТЕХНИЧКАТА ВЛАДА.Чулев извиси

Досега Мицковски бил директор на ЕСМ му овозможил да ја застапува како адвокат ангажиран за милионски суми.

Со овој предлог вечерва Мицковски ќе настапи на извршниот комитет и ќе побара подршка Панче Тошковски да ја врши функцијата заменски миниистер за внатрешни работи во техничката влада предводена од премиерот Талат Џјафери

 

 

 

Back to top button
Close