На кандидат за претседател на Франција му скршија јајце од глава  

На кандидатот за претседател во Франција, десничарот Ерик Земур во саботата му беше скршено јајце од главата.

Во моментот кога излегуваше од автомобил, еден маж кој се наоѓаше меѓу насобраните, му скрши јајце од главата.

Како што пренесеуваат медиумите, се претпоставува дека таквиот потег се должи на залагањето на Земур за укинување на санкциите кон Русија со што повеќето од граѓаните на Франција не се сложуваат.

Back to top button
Close