Паднаа пари од блиндирано комбе, минувачо се испотепаа да ги соберат (ВИДЕО)  

Недалеку од Сан Диего, од блиндирано комбе испаднаа голема сума на пари, со што кај возачите и луѓето предизвикаа големи збунувања, но и сите истрчаа да ги земат истите, пренесува Бибиси.

Дејството се случило по автопатот „Интерстејт 5“.

Може да се забележат повеќе полициски автомобили, а службениците дури уапсиле неколку лица, при што во станица завршиле сите кои не сакале да ги вратат.

Back to top button
Close