Почина поранешниот претседател на Албанија

Неизбришливи во нашите сеќавања ќе останат годините на неговото вклучување во националната политика, а од средбите што ги имавме заедно секогаш ќе се сеќава на ентузијазмот и грижата што ја покажуваше кога на преговарачка маса беше сенародното прашање.

Изразувам искрено сочувство до чесното семејство Нишани, пријателите и соработниците на претседателот Нишани!

 

Back to top button
Close