Пријави за поставени бомби во куќата на Вучиќ и Брнабиќ: „Ќе експлодираат меѓу 17 и 18 часот“

Редакцијата на порталот Телеграф.рс денеска соопшти дека добиле уште една електронска пошта во која непознат испраќач наведува дека се поставени експлозивни направи на повеќе локации во Белград, меѓу кои и куќите на српскиот претседател Александар Вучиќ и премиерката Ана. Брнабиќ.

Како што се прецизира, бомбите биле поставени во куќата на српскиот претседател Александар Вучиќ, во куќата на премиерката Ана Брнабиќ и во куќата на министерот Александар Вулин, како и на терминалите на аеродромот Никола Тесла, на летовите ТК 1080 и ФЗ. 1746 година, во музејот Никола Тесла, Белградска тврдина, белградски музеј на современа уметност.

Back to top button
Close