Се урна авионот кој полетал од Сплит, во него имало четири патници

Спортски авион со четири патници денеска се урна северно од Раковица. Покрај МВР, на терен се и 30 припадници на ХГСС. Пристигнуваат уште 30 членови, меѓу кои и екипите на К9 кои во моментот на несреќата имале дозвола за тимови за пребарување на Сљеме, соопшти ХГСС

Back to top button
Close