Шарено, пошарено, најшарено – новата изложба на Долче и Габана

Шарено, пошарено, најшарено: Како да ја преточите ваквата бујна колоритност во зборови? Не е важно – само погледнете го и оставете да ви ги преплави сетилата!

Изложбата „Од срцето до рацете – Долче и Габана“ во миланската Палацо Реале. Изложбата е отворена на 7-ми април, 2024 и ќе биде отворена до 31 јули.

Back to top button
Close