Театар Комедија започнува со проби на отворено, наскоро и претстави

Театар Комедија соопшти дека од денеска започнува со проби на отворено и со подготовки за претставата „Си беше еднаш“ во режија на Синиша Евтимов.

Пробите ќе се одвиваат на отворено, со почитување на сите мерки и протоколи. Кон крајот на септември следува премиера, а Театарот започнува и со репертоар, исто така според сите мерки и протоколи.

Театар Комедија наскоро ќе ги отвори и вратите на новата сцена „Двор“ каде ќе се почитуваат сите мерки и протоколи, а ќе се реализира и фестивалот „Гола месечина кон крајот на месец септември.

Back to top button
Close