Утре без вода дел од корисниците во општина Центар

– ЈП „Водовод и Канализација-Скопје“ известува дека утре поради исклучување на стари водоводни мрежи на улиците „Питу Гули“ и „Караорман“, без водоснабдување ќе бидат дел корисниците во Центар.

Без вода ќе бидат жителите на улицата „Питу Гули“, и дел од корисниците на улиците „Ганчо Хаџипанзов“, „Леринска“ и „Ловќенска“.

Водоснабдувањето во тој дел од Скопје ќе биде од 09:00 часот до завршување со активностите, информира ЈП „Водовод и Канализација-Скопје“.

Back to top button
Close