(ВИДЕО) Детенце низ солзи: Се разделивме со тато, го оставивме во Киев да се бори

Гардијан спорели вознемирувачки и тажен краток разговор со дете кое од раскажува дека семејството во Киев се раделило со неговиот татко кој останал да се бори и потоа пешачеле три часа.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Guardian (@guardian)

Back to top button
Close