(ВИДЕО) Двајца насилници во автобус кон патниците: Ќе ве ставам во киселина, ќе сечам глави

Двајца насилници во автобус на ЈСП им се закануваат на патниците откако биле предупредени да ги стават маските преку носот и устата. Ова се гледа на видеото што се споделува преку социјалните мрежи и преку медиумите.

Насилниците велат дека тие се верници, а другите се неверници, и се закануваат дека ќе ги стават патниците во киселина, дека ќе сечат глави и дека не знаат со кого си имаат работа.

Back to top button
Close