ВИДЕО: Како изгледаше влезот на пратениците во Собранието за конститутивната седница

Од видеото погледнете како изгледаше влезот на пратениците во Собранието каде денеска ќе се одржи конститутивната седница.

Конститутивната седница

Инсерти од влез во Собранието на денот на Конститутивната седница

Собрание на Република Северна Македонија 发布于 2020年8月4日周二

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close