(Видео) Ова остана од руската војска по повлекувањето кај Киев

Објавено е видео кое покажува што остана од руските тенкови, вооружување и возила по повлекувањето кај Киев.

Видеото е снимено од репортер на германски „Билт“.

Пред неколку дена почна повлекувањето на руските сили кај Киев за што и Украина и Западот рекоа дека е прегрупирање по големите загуби кои Русите ги доживеаја.

 

 

 

Back to top button
Close