ВИДЕО: По невремето во Чаир извадија трски за ловење риба

По половина час врнежи кои попладнево го зафатија главниот град, улиците на Чаир се наполнија сосема со вода, а некои граѓани извадија трски за риболов.

Peshkim në Çairçankë 😂

Peshkim në Çairçankë 😂 #shkupi

Shkupi 发布于 2020年7月3日周五

 

Back to top button
Close