(ВИДЕО) Политичар искрши гласачка кутија во Србија

Поранешниот функционер на движењето Двери денеска на референдумот во Србија искрши гласачка кутија.

Тој влезе на гласачкото место, го оствари своето право на глас и откако го пушти гласачкото ливче во кутијата, ја зема и ја удри од земја.

Потоа тој бил приведен и задржан на 48 часа. Од Обвинителството го потврдија случајот

Back to top button
Close