(ВИДЕО) Заев: ДУИ на 5 јуни ќе објави убава работа

Премиерот Заев вели дека изненадувањето на ДУИ ќе биде убава работа. Тој денеска во изјава за медиумите рече дека знае за што зборува ДУИ но не сака да открие детали бидејќи тоа е агенда на ДУИ.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=329372145266514

https://www.facebook.com/watch/?v=329372145266514;

https://www.facebook.com/watch/?v=329372145266514;


Рече дека партијата прави промени кои ќе донесат позитивен момент во целата држава но дека не сака да зборува за детали.
Утрово медиумите објавија дека ДУИ планира да предложи заеднички кандидат со СДСМ за градоначалник на Скопје кој ќе биде етнички Албанец, но изјавата на Заев не даде потврда на тоа.

Back to top button
Close