(Видео) Жените кои ја тепаа старицата во Косово завршија на Суд

Вчера цел регион го згрози едно видео од Косово, каде што три вработени во дом за стари лица тепаа една пензионерка.

Во судот биле донесени сите три жени кои се осомничени за насилство врз старицата.

На видео снимката која беше објавена може да се забележи како влегуваат во судницата.

Back to top button
Close