(ВО ЖИВО) Изјава на претседателот на Синдикатот на вработените во ЈСП Скопје 

(ВО ЖИВО) Изјава на претседателот  Изјава на Миќо Стојановски, претседател на Синдикатот на вработените во ЈСП Скопје,  кои од 9 часот изутринава стапија во штрајк поради неисплатена плата за декември. Членовите на Синдикатот ред просториите на град Скопје ќе го чекаат исходот од вонредната сендица на Советот на град Скопје, за исплата на субвенциите на ЈСП за декември, од што зависи дали ќе се нормализира одвивањето на јавниот градски превоз.

Back to top button
Close