ВО ЖИВО: Вонреден прес на раководителот на Инспекциски надзор-одделение Скопје, Мери Проја Продановска

 

вонреден прес на раководителот на Инспекциски надзор-одделение Скопје, Мери Проја Продановска

MИА.mk 发布于 2020年6月3日周三

Дополнето:

(ВИДЕО) Продановска: Инспекторите беа спречени да извршат контрола, по 2 и пол часа од кафеаната излезе лидер на политичка партија

Back to top button
Close