(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Злосторствата на кои се изложени украинските цивили

Бибиси објави видео на кое се прикажани зосторствата на кое се изложени украинските цивили во обидите да ја напуштат Украина по руската инвазија на 24ти февруари.

 

 

Back to top button
Close