ЦЈЗ Куманово – четири новозаболени, тројца од Куманово, еден од Липково

Центарот за јавно здравје – Куманово во последните 24 часа регистрира четири новозаболенки од Ковид-19.

Директорот на јавната здравствена установа, д-р Ариф Љатифи, денеска соопшти дека тројца од новозаболените се од општина Куманово, едно лице од село Матејче, општина Липково.

-Денеска се извршени 20-тина тестирања, изјави д-р Љатифи.

Back to top button
Close