Дрво паднало во Дебар маало. Повредило дете и оштетило возило

Вчера вечер пред Коле Неделковски во Дебар Маало паднало дрво и повредило случаен минувач – дете. Непрописно паркираната кола го спасила од посериозни повреди, или нешто полошо.

Дрвото, како што се гледа на сликите, има зелени лисја, здраво стебло, но нарушен коренов систем поради кој што може да падне и без посилен ветер.

Никола Наумоски

Фејсбук статус

Back to top button
Close