(ФОТО) На „Градиште“ се наплаќа и мостарина, заштини маски никој нема

Жестоки реакции на социјалните мрежи за тоа што се случува деновиве во Градиште. Тоше Зафиров премалку објави статус во кој објаснува што затекнал таму. Зафиров пишува:

За да го поминеш овој мост, доколку сакаш да одиш на некој од плажите на Градиште треба на овој момци да им платиш 200 ден небаре нивни е мостот.

Покрај тоа нивниот арогантен однос на највисоко ниво

Не носење на никаква заштитна опрема (Маска, нараквици) со што го загрозуваат здравјето на посетителите.

Немаат никаков означен документ дека тие си го купиле мовчето, не издаваат никаква фискална сметка.

И ти стваат печат на рака како на животно пред колење.

како на прiмер во Ибица – Шпанија ни на една плажа не се наплаќа влез, ниту пак паркинг за кола, затоа секогаш е преполно.

Од каде ваква дрскост, прашува Зафиров, некој да ти го ограничи правото на движење.

Тој додава:

15 минити на оваа паранормална појава не можев да издржам и си заминав од нашето Градиште. Секоја чест на Градските плажи како: Парк, Кадмо, Голден … и многу други кои што нудат навистина професионален пристап, напиша Зафиров на ФБ.

Image may contain: one or more people, ocean, sky, outdoor, nature and water

 

ZA DA GO POMINES OVOJ MOST DOKOLKU SAKAS DA OTIDES NA NEKOJA OD PLAZITE NA GRADISTE TREBE DA OVIE ” ZESTOKI “MOMCI DA IM PLATIS 200 DEN NEBARE NIVEN E MOSTOT .
POKRAJ TOA
-NIVNIOT AROGANTEN ODNOS NA NAJVISOKO NIVO
-NE NOSENJE NA NIKAKVA ZASTINA OPREMA (MASKA ,NARAKVICI)SO STO GO ZAGROZUVAAT ZDRAVJETO NA POSITITELITE .
-NEMAT NIKAKVA OZNACEN DUKUMENT DEKA BAS TIE SI GO KUPILE MOVCETO
-NE IZDAVAT NIKAKVA FIKSALNA SMETKA
-I TI STAVAT PECAT NA RAKA KAKO NA ZIVOTNO PRED KOLENJE .
KAKO ZA PRIMER ;
VO IBICA -SPANIJA NIKADE NI NA EDNA PLAZA NE SE NAPLAKA VLEZ , NITU PAK PARKING ZA KOLA ZATOA SEKOGAS E PREPOLNO.
OD KADE VAKVA DRSKOT NEKOJ DA TI GO OGRANICUVA PRAVOTO NA DVIZENJE .
15 MIN BEV PRISUTEN NA OVAA PARONORMALNA POJAVA NE MOZEV DA IZDRZAM I SI ZAMINAV OD NASETO POZNATO GRADISTE.
SEKOJA CEST NA GRADTSKITE PLAZI KAKO :PARK..KADMO..GOLDEN …I MN DRUGI KOI STO NUDAT NAVISTINA PROFESIONALEN PRISTAP .

 

 

Back to top button
Close