Изјава за медиуми на Димитар Ковачевски (во живо)

Изјава за медиуми на претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски по средбата со претставници на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ.

Back to top button
Close