Извесна Ивана во име на Општина Ѓорче Петров и градоначалникот јаде и пие по ресторани

Извесна Ивана се јавувала и нарачувала од ресторани претставувајќи се дека е човек на градоначалникот Александар Стојкоски  или на Општината

Back to top button
Close