Калајџиев и Цаца Николовска се повлекле од Советот за граѓански надзор над прислушкувањето

Професорот Гордан Калајџиев и судијката Маргарита Цаца Николовска поднеле оставки од местата претседател и подпретседател и како членови на Советот за граѓански надзор над прислушкувањето – информира Кајалџиев преку фејсбук.

– По долга и неуспешна битка да профункционира, јас и Маргарита Цаца Николовска поднесуваме оставки како претседател и подпретседател и како членови на Советот за граѓански надзор над прислушкувањето. ПС поздрав до Прибе! – напиша тој.

Back to top button
Close