Кралот Чарлс е болен од рак, јавноста коментира дека тоа му е карма поради Дајана и дека принцезата Шарлот е вистинската престолонаследничка

Кралот Чарлс Трети неодамна и откри на јавноста дека боледува од рак кој бил откриен при хируршка процедура. Иако не го откри точниот тип на рак, познато е дека е откриен во рана фаза, што нуди надеж за успешно излекување. Ова предизвика различни реакции во јавноста, при што многумина се прашуваат дали можеби тоа се должи на кармичките закони поради настаните во кралското семејство во последните години.

Се шпекулираше и дека покојната кралица Елизабета не сакала да го отстапи тронот на нејзиниот син, Чарлс, дури и додека тој се подготвувал да ја смено.

Принцезата Шарлот како наследничка на Дијана

Принцезата Шарлот, внуката на кралот Чарлс III, стана сензација на социјалните мрежи поради нејзината неверојатна сличност со нејзината баба Дијана и прабаба Елизабета.

Многумина веруваат дека таа ќе биде вистинската наследничка на Дијана, а нејзиниот бунтовнички дух веќе е забележлив. Нејзината љубов кон глумата и танцувањето потсетува на омилените занимации на принцезата Дијана, предизвикувајќи бројни коментари за нејзиниот потенцијал да стане ѕвездата во кралското семејство.

Back to top button
Close