Лажни се сите дојави за бомби

Лажни се сите дојави за бомби, јавува Сител. Според Телевизијата, официјално од МВР велат дека направени се проверки во сите училишта. Официјално во 13 е веќе утврдено дека нема експлозивни направи, а Сител јавува дека неофицијално таков е случајот и во останатите две.

 

twitter sharing button

 

Рано наутро 15 средни училишта во Скопје добија дојава за поставена бомба во нивните објекти.

Речиси два месеци МВР не може да влезе во трага на пријавувачот. Во изминатиот период освен училишта добиваа и трговски центри, Народната банка, Министерството за надворешни работи, но и станбени објекти.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close